Evente

Eventet më të fundit nga Eglent Bici

Formula 3 - 2 - 1 - 0

Formula për një jetë më të mirë

Trajnim Individual

Apliko për të marrë trajnime individuale

Eglenti Bici

Sipërmarrës me mbi 12 vite ne tregun shqiptar fokusuar kryesisht në fushën e Real Estate me kompaninë e tij Mei Realty. Eglenti gjatë eksepriencës se tij ka asistuar në rreth €100,000,000 në transaksione. Ai është trajnues i shkollës së Administratës Publike. Gjithashtu ai është përfaqësues i Success Resources për Shqipërinë, Kosovën, Maqedoninë & moderator i SuperVlera podcast.

Unë besoj fort se do të jetojmë në një botë më të mirë nëse mendojmë dhe veprojmë kështu: TË JAPËSH është më mirë se sa të MARRËSH. Mos harroni, sa më shumë jepni, aq më shumë do të merrni.

0 Vite
Eksperiencë
0 +
Trajnime të ndjekura
0 + M
Transaksione

Evente

28 Jan 2023
Event - Trajnim

Zgjo SuperPotencialin Tënd

28/01/2023 @ 12:00 - 18:00
Maritim Plaza Tirana

Disa fjale nga miqtë

Jeto çdo moment!

Merr njoftimet më të fundit

Abonohu tani

Eglent Bici © 2022. Të gjitha të drejtat e rezervuara