Data
28/01/2023
Ora
12:00 - 18:00
Vendodhja
Maritim Plaza Tirana
Kategoria Event - Trajnim

Zgjo SuperPotencialin Tënd është një event i ndertuar posaçërisht për ty! Gjatë këtij eventi ti do të kesh më shumë strategji,njohuri dhe mjete që do të ndihmojnë ty të marrësh kontrollin e Jetës tënde. Unë jam i bindur që ky event do të jetë një mundësi e mrekullueshme për të sfiduar, njohur, kërkuar dhe gjetur frikërat, dyshimet, pasionet, ëndrrat dhe guximin tënd.

JENI GATI? Kliko këtu për të blerë biletën

Ky është vendi ku ti do të marrësh kontrollin e plotë, të veprosh masivisht, të thyesh muret që ekzitojnë në mëndjen tënde, të skicosh dhe krijosh jetën për të cilën ti ke lindur. Ti mundesh…ti mundesh të jetosh duke u argëtuar, duke shijuar, duke dëfryer, me plot pasion dhe përmbushje jetën që gjithmone Ti ke ëndërruar.

Ndryshimi fillon këtu! Kliko këtu për të blerë biletën tuaj.

Ti je i ftuari im! Unë të pres krahë hapur që jo vetëm ta shijosh dhe të argëtohesh në këtë event por edhe të përfshihesh kokë e këmbë dhe të zbatosh çdo gjë që do mësosh këtu. Eja dhe thur suksesin që ti do për marrëdhenie më të mira, karrier më të begatë, liri financiare, shëndet dhe energji të pashtershme.

Blini TANI Biletën tuaj

Merr njoftimet më të fundit

Abonohu tani

Eglent Bici © 2022. Të gjitha të drejtat e rezervuara