Identifikimi i Vlerave

Baza e të gjitha bizneseve është që të krijojnë një hartë dhe jo një plan. Plani nuk është realist në një botë që lëviz kaq shpejt sa që në kohën që ju keni krijuar planin tuaj ty do të duhet të krijosh një plan tjetër. 

Ajo çka të duhet ty është një hartë që të udhëzon ty të kuptosh se ku je dhe ku do të shkosh. Harta do të tregojë mënyrat më efiçente dhe pengesat që ti do hasësh. Harta është e vlefshme vetëm nëse ti e di se ku je. 

Menaxheret e nivelit te larte (5-10)

Çfarë do të trajtohet:

  • Qartësia Është Fuqi
  • Vizioni, Misioni & Vlerat
  • Kush Janë Vlerat e Tua
  • Procesi i përzgjedhjes së Vlerave

Merr njoftimet më të fundit

Abonohu tani

Eglent Bici © 2022. Të gjitha të drejtat e rezervuara