Procesi i Shitjes

Si të shisni më shumë, më shpejt dhe me më pak përpjekje.

Të kultivoni qëndrimin që ju nevojitet për t’u bërë një Super shitës – dhe të zbuloni se si ta mbani atë, pavarësisht se çfarë ndodh rreth jush.

Të përshëndesni blerësin tuaj në një mënyrë që i bën ata të qetë dhe që të heqin mekanizmat mbrojtës duke ju lejuar të kontrolloni procesin e shitjes nga fillimi në fund.

Të kuptoni se çfarë dëshiron blerësi juaj (dhe pse). Kështu që ju mund t’u tregoni atyre produktin e duhur dhe ta prezantoni atë në një mënyrë që të shtojë vlerë dhe  të ndikojë që ata të veprojnë.

Të rrisni propozimet tuaja – dhe efektivitetin e tyre – në mënyrë që të lëvizni blerësit drejt mbylljes.

Të kuptoni pse arti i mbylljes është krejtësisht i ndryshëm nga arti i shitjes, si dhe çfarë ju nevojitet për të pasur sukses me këtë art.

Të shmangni gabimet më të zakonshme që do të t’ju humbasin kohën dhe t’ju kushtojnë komisionet tuaja.

Çfarë do të trajtohet:

  • Një Sistem Efektiv, i Testuar, të Cilit Mund t’i Besosh
  • Hapat e Procesit Efektiv të Shitjes
  • Përshëndetja
  • Kualifikimi
  • Prezantimi
  • Propozimi
  • Mbyllja 

Merr njoftimet më të fundit

Abonohu tani

Eglent Bici © 2022. Të gjitha të drejtat e rezervuara