Profesionistët e Shitjes

Të zbuloni rolin unik të shitësit në biznes dhe në shoqëri.

Të rifreskoni besimet e tua rreth shitjes.

Të identifikoni mentalitetin dhe aftësitë që të duhen për t’u bërë një Super Shitës.

Të kuptoni se si qëndrimi ndikon në çdo element të ciklit të shitjeve, nga kërkimi i klientëve, tek mbyllja dhe më gjerë.

Të zbuloni rregullin e parë të shitjes.

Çfarë do të trajtohet:

  • Shitja- Mënyrë Jetese
  • Shitësit Lëvizin Botën
  • Profesionit apo Amator
  • Shitja Më e Rëndësishme
  • Të Veprosh Masivisht
  • Plani 90 – ditor

Merr njoftimet më të fundit

Abonohu tani

Eglent Bici © 2022. Të gjitha të drejtat e rezervuara