Zgjo SuperPotencialin Tënd 1

Shumica prej nesh lejojnë që mjedisi të na përdorë. Ne e lëmë stresin të na përdorë në vend që ne të përdorim stresin. Në këtë modul do të tregojmë strategji specifike. 

Ne nuk do t’ju tregojmë, por do t’i zbatojmë ato dhe do të shohim se si funksionojnë vërtet. Kështu që ju mund të shihni se cilat janë mjetet që mund të ndryshojnë vërtet mënyrën se si ndiheni dhe performoni në çdo gjë.

Prezantimi i stafit me metodologjinë e trajnimit dhe një prezantim i shkurter se si do zhvillohen trajnimet.

Çfarë do të trajtohet:

  • 3 Bazat e Lidershipit
  • 5 Fazat e Trishtimit
  • Rëndësia e Energjisë
  • Cikli i Suksesit
  • 3 Vendimet që Formësojnë Jetën Tonë
  • Burimet Vs Mjetet 

Merr njoftimet më të fundit

Abonohu tani

Eglent Bici © 2022. Të gjitha të drejtat e rezervuara