Zgjo SuperPotencialin Tënd 2

Nëse doni të bëni analizën e një individi apo të një biznesi dhe doni të kuptoni pse nuk është i suksesshëm mbani mend që gjithmonë rritja e individit apo biznesit kontrollohet nga besimet, gjendja emocionale, qëndrimi, mendësia, psikologjia dhe aftësitë e drejtuesit. 

Pavarësisht se kush është lideri, 80% e suksesit tuaj në jetë ka të bëjë me psikologjinë dhe 20% ka të bëjë me strategjinë. Pra, ajo që do të ndryshojmë është psikologjia dhe emocionet tona. Duke e bërë veten më të begatë në mënyrë që të bëjmë gjithçka të funksionojë.

Çfarë do të trajtohet:

  • 2 Super Aftësitë për një SuperJetë
  • 3 Forcat e Krijimit
  • Fazat e Mjeshtërimit
  • Shkaqet e Dështimit në Biznes
  • 5 Hapa për të Krijuar Identitetin Tënd Unik

Merr njoftimet më të fundit

Abonohu tani

Eglent Bici © 2022. Të gjitha të drejtat e rezervuara