Zgjo SuperPotencialin Tënd 1

Shumica prej nesh lejojnë që mjedisi të na përdorë. Ne e lëmë stresin të na përdorë në vend që ne të përdorim stresin.

Zgjo SuperPotencialin Tënd 2

Nëse doni të bëni analizën e një individi apo të një biznesi dhe doni të kuptoni pse nuk është i suksesshëm mbani mend që gjithmonë rritja e individit…

Vizioni

Nëse do që realisht të ndryshosh biznesin tënd dhe ti çosh të ardhurat në një nivel tjetër, të kesh një avantazh konkurues…

Identifikimi i Vlerave

Baza e të gjitha bizneseve është që të krijojnë një hartë dhe jo një plan. Plani nuk është realist në një botë që lëviz kaq shpejt…

Profesionistët e Shitjes

Të zbuloni rolin unik të shitësit në biznes dhe në shoqëri.

Të rifreskoni besimet e tua rreth shitjes.

Çfarë do të trajtohet…

 

Procesi i Shitjes

Si të shisni më shumë, më shpejt dhe me më pak përpjekje.

Të kultivoni qëndrimin që ju nevojitet për t’u bërë një Super shitës – dhe të zbuloni se si ta mbani atë, pavarësisht se çfarë ndodh rreth jush.

 

Optimizimi & Maksimizimi

I NJERËZVE DHE PROCESEVE

Bizneset më të suksesshme janë ato që kanë një plan për të përmirësuar dhe optimizuar vazhdimisht pikat thelbësore të biznesit. Ndonjëherë, mundësitë më të mëdha të rritjes nuk vijnë nga iniciativat e reja por…

Zinxhiri i Vlerës

ZINXHIRI I PËRGJEGJËSISË SE SI TË MBASH PREMTIMIN NDAJ KLIENTËVE

Kur frymëzoni dhe mobilizoni ekipin tuaj për t’u përqëndruar në mundësitë më të mëdha për përmirësime në rritje dhe krijoni e zbatoni një plan të qartë, rezultatet mund të jenë befasuese.

Merr njoftimet më të fundit

Abonohu tani

Eglent Bici © 2022. Të gjitha të drejtat e rezervuara