FILLO VITIN ME MENDËSINË E DUHUR!
Zgjo SuperPotencialin Tënd
Mirësevini!
Zgjo SuperPotencialin Tënd është një event i ndertuar posaçërisht për ty! Gjatë këtij eventi ti do të kesh më shumë strategji,njohuri dhe mjete që do të ndihmojnë ty të marrësh kontrollin e Jetës tënde. Unë jam i bindur që ky event do të jetë një mundësi e mrekullueshme për të sfiduar, njohur, kërkuar dhe gjetur frikërat, dyshimet, pasionet, ëndrrat dhe guximin tënd.
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Numri i biletave është i limituar.
Çfarë do të mësoni?
Zgjo SuperPotencialin Tënd
të Energjisë
Shumica prej nesh lejojnë që mjedisi të na përdorë. Ne e lëmë stresin të na përdorë në vend që ne të përdorim stresin. Këtë fundjavë do të tregojmë strategji specifike. Ne nuk do t'ju tregojmë, por do t'i zbatojmë ato dhe do të shohim se si funksionojnë vërtet. Kështu që ju mund të shihni se cilat janë mjetet që mund të ndryshojnë vërtet mënyrën se si ndiheni dhe performoni në çdo gjë.
Zgjo SuperPotencialin Tënd
të Emocioneve
Besimet tuaja kontrollojnë gjithçka. Besimet krijojnë, besimet shkatërrojnë. Disa besime do të krijojnë mundësi të reja, disa do t'ju mbyllin. Të gjitha këto gjëra na pengojnë të përjetojmë atë që vërtet dëshirojmë dhe meritojmë.
 Janë 3 vendime që ne marrim çdo ditë të jetës sonë dhe ato zakonisht merren pa vetëdije dhe nëse janë të pavetëdijshme nuk keni fuqi. Por nëse jemi të ndërgjegjshëm për këto 3 vendime, ne mund të ndryshojmë jetën tonë.
Pse Eglenti?
Trajnuar nga më të mirët
Çertifikuar nga trajnerët më të mirë në botë si; Tony Robbins si pjesmarrës dhe si Crew, Grant Cardone 10x Conference, Robin Sharma, Bryan Tracy, Tai Lopez, Russell Brunson, Joe Dispenza dhe shumë të tjerë.
Moderator & Folës
Moderatori i përvitshëm në Event Trajnimin më të madh në rajon. Rruga Drejt Suksesit dhe Mjeshtëro Biznesin nga Vasil Naçi.
Trajner
Trajnues i kompanive të ndryshme në Shqipëri dhe Kosovë.
Trajnues i Trupit të Nënpunësve Civil të Nivelit të Lartë Drejtues (TND)
Trajnues në Shkollën Shqiptare të Administratës Publike (ASPA)
Disa fjalë nga miqtë
Eglenti është nje shembull i qytetarit model që cdo ditë shton vlerë në shoqërinë tonë. Ajo cka e bën atë të vecantë në tregun shqiptar është dëshira e tij e zjarrtë për ta ndarë dijen e tij me të tjerët dhe vullneti i tij i pashoq për ta cuar veten e tij në një nivel tjetër.

VASIL NAÇI

CEO & PRESIDENT
 AGNA Group

Eglent Bicin e konsideroj si një lider në fushën e trajnimit dhe të vetëzhvillimit. Ai qëndron në krye të listës së trajnerëve më të mirë jo vetëm për faktin e njohurive të tij por edhe të implementimit të këtyre njohurive në bizneset e tij.

DRITAN MEZINI

CEO & Founder
 Duapune.com

Eglenti është nje djalë i mrekullueshëm që cdo ditë jep më të mirën dhe maksimumin nga vetja. Ai është burim i pashtershëm energjie pozitive dhe gjithmonë kërkon ta kalojë atë tek të tjerët. Një Lider i vertetë.

MIRELA SULA

 Founder
 Global Woman